vera club hotel paraiso verde 

1. antalya nın serik ilçesine bağlı bogazkent beldesinde bulunan tatil köyü. kapasitesi 1200-1500 arasında olup, * animasyon, yemek, deniz yönünden yetersiz, manzara, okçuluk sporu, tenis, gözleme, odalar ve temizlik yönünden başarılı bulduğum eğlence mekanı.
    #3622370 (serander, 05.07.2008 09:22)

© 2008 - uludağ sözlük

vera club hotel paraiso verde başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vera club hotel paraiso verde ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vera club hotel paraiso verde nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» postmodernizm » zaman gazetesinin 1 milyon tiraj yapmasi » asker esi olmak » egitim zaiyati » guzellik salonu » sevgilisinin yaninda aglayan erkek » zevkten dort kose olmus bocek » nokia n73 music edition » hagi vs hami » metallica » nakajima ka nate » anayasa madde 66 » ramazan avi » badi ekrem » oruc tutuyor musun sorusuna verilen cevaplar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gultekin avci » bulgur pilavi ile tursu yemek » allah im neden sevgilim yok diyen sevgiye ac insan » the man who sold the world » lorik cana » fendi » trabzonspor un sampiyon olabilme ihtimali » kizlarin guzel erkek gorunce verdigi tepki » my twin » duserken son anda bir yere tutunmak » sumuk » kurt ve turk fasistleri » hayati otelemek » skor yazari » batuhan karadeniz