ver kac beni tanidilar 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. beni tanidilar sen kac
  2. beni tanidilar sen git
  3. sen kac beni tanidilar
  4. beni tanidilar sen dusun
  5. beni tanidilar ben tuydum
  6. beni tanidilar siz kacin
  7. canim kos beni tanidilar
  8. eyvah beni tanidilar sen kac
  9. beni tanidilar ben kaciyorum
  10. beni tanidilar sizi de tanisinlar

© 2008 - uludağ sözlük

ver kac beni tanidilar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ver kac beni tanidilar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ver kac beni tanidilar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hey dostum fransa demistin irak cikti » ronaldinho aziz baskanim beni al diye haykirdi » une belle histoire » foca fatihi » unutulmayan dizi replikleri » lorik cana » insanin bir hayvan cinsi oldugunu kabullenememesi » maldeynegi » sevgilinin ateist olmasi » tikky mouse » sevgilisini ilk bulusmada doven erkek » revigen » en yakin arkadasla sevismek » ozel numaralari acmayan tipler » suru psikolijisine uyup eksi oy vermek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » lan » besinci nesil silik » veliefendi hipodromu » tayyip erdogan in bir melek olmasi olasiligi » nuria bermudez » ibrahim yattara » bayramdan sonra gelen bayramlasma meraklisi akraba » savasmak » kopek kovalarken ters takla atan insan » studyoda gerginlik » bulent ortacgil in light albumu » bluevelve » kizlar bir yasinda evlenebilir » otobuste telefon kapatmak » the truman show