ver gazi politikasi 

kapat
  1. insanları nasıl olsa bana giren çıkan yok düşüncesi ile olmadık işlere itmek şeklinde meydana gelen bir tür komplo.

temel silah şu cümledir;
    (bkz: harcanıyorsun sen)
    #79365 (sıçtırtma lamasına, 21.02.2006 01:53)
  2. televolelerin, magazin gündemi oluşturmak için başvurduğu yöntem.
    #1011403 (PurpLeDreaMz, 17.12.2006 15:39)

© 2008 - uludağ sözlük

ver gazi politikasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ver gazi politikasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ver gazi politikasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» zall in yazarlara deprem tatbikati yaptirmasi » sehrin kaosunda cirilciplak ve sonsuz ozgur olmak » stephen appiah in menajeri » milli egitim bakanligi bursu » tutmus iddaa kuponu » bavulunu toplayan dede » sair uuserlardan siirler » kirk hadis » bir gol daha » sacriter » antwerp » naomi » iplikci nedim » kloroasetofenon » trablus » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mevlana » insanin ozunu irkindan ibaret sanmak » hos sohbet » 3 u 1 arada » next » kurtulus savasi emperyalizme karsi yapilmistir » fakir ve ezik yazarlari bos birakmaya gelmez » 27 kasim 2008 galatasaray fc metalist kharkiv maci » kor savasci » chazsmyr dhuunyl » hayat siyah olum beyaz » havaalaninda herkesin icinde makineyle tras olmak » skibbe gitsin abdullah avci gelsin kampanyasi » miguel alvarez » hamso