ver allahim ver 

kapat
  1. - 1972 yapımı, münir özkul'un başrol oynadığı eğlenceli türk filmi.
    -sezen aksu'nun "tanrım" şarkısının sözleri:
    "Hey Tanrım, Bana üç tane,
    Üç de yetmez beş tane,
    Beş de yetmez yedi tane
    Ver ver ver ver, Ver Allahım ver"
    (asiti kaçmış kola, 26.09.2006 23:19)
  2. laftan anlamayan barbar insanlara yüksek dozda uygulanan dayaksal teşebbüs yöntemi. uygulanan şahsın makam ve mevkisine bakılmaksızın istek duyulan yere sert bir cisimle girişilmesi olayı.
    (heterojen donut, 26.09.2006 23:47 ~ 27.09.2006 12:58)
  3. a:abi geçen ev boştu
    b:ee naptın ?
    a:çağırdım manitayı
    b:oo iyisin.
    a:iyi ne kelime abi. ver allahim ver. ver allahim ver. *
    (CirkinOrdekYavrusu, 03.11.2006 22:22)
  4. "sana belediye versin." dedirten laf.
    (derberker, 03.11.2006 22:46)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» msn de kelime kelime ileti gondermek » cemal safi » nilinci » ali ekrem bolayir » libero » parayi bulan lidyali nin ilk sozleri » nimes » istifa » goksu » children of bodom » 16 mayis 2008 besiktas ct turk telekom maci » lizz wright » yigit ozgur e deginiyorum kaliteli oluyorum ekolu » saka » mohsen namjoo » windows yardim ve destek merkezinden medet ummak » protestan muslumanlar » trombosit » havva nin adem in ruh haline etkisi » thomas mann » bir genc kizin gizli defteri » her yazar 10 kurus verse olabilecekler » google ofisleri » aile bireylerinden gelen komik sms ler » balikesir » basbakan i adana mitinginde 1500 kisinin izlemesi » allah ini seven tutmasin beni » counter oynarken tanisan sevgililer » park and ride a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa