venivi divici 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. veni
  2. veni vidi
  3. veni vidi yoruldum
  4. veni vidi hadi
  5. veni scripsi vixi
  6. veni vidi optik
  7. veni vidi vicious
  8. veni vidi vadi
  9. veni vidi vixi
  10. veni vidi vici

© 2008 - uludağ sözlük

venivi divici başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. venivi divici ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu venivi divici nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tuvalete en son kim girdi sorusu » herkes esit dogmustur » altinci nesil yazar » turhan bozkurt » dersim » turkiye laiktir » sutas in hizmetinizdeyiz sloganli afisi » kara mi kizil mi » sozlukteki postmodern yazarlar » bayramdan sonra gelen bayramlasma meraklisi akraba » kate winslet » ronaldinho aziz baskanim beni al diye haykirdi » surp hac kilisesi » arka siradakiler » al resmini ver resmimi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » selam veren erkege coskun muamelesi yapma » son istasyon » the morgue » 5 ekim 2008 sozlugun bok gibi olmasi » kupe sag kulaga takilinca ibne olunmasi » maske takmak » moan » bir seyin olmamasinin getirdigi tekrar gereksinimi » hassas terazi nin intikami » koc burcu kadini » taraf » agnostic » uc kamasutra bir playboy okumak » aragones ile kurbanda danaya girmek » isaac okoronkwo