veni vidi optik 

kapat
  1. "geldim gördüm optik"
    gerçi latince bilmeyen yurdum insanı ne kadar rağbet gösterir orası tartışma konusudur fakat alternatif gözlükçü * dükkanı ismidir.
    #2168877 (olursem beni sana gomsunler, 20.08.2007 23:45)

© 2008 - uludağ sözlük

veni vidi optik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. veni vidi optik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu veni vidi optik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sokullu » saban disli » zor zor zor » turbanin uzerine kask takmak » makineye bagli yasayan insan » avrupa uzaya giderken bizim yere girme sevdamiz » izmir sozluk » saskin demokrat » turkiye cumhuriyeti nufus cuzdani » son tavsiye edilen entrylerim » mustafa denizli » something s missing » sapthuran » azimle sican mermeri deler » birak daginik kalsin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gotik hatuna parmak atmak » hayatta anlik mutluluk veren seyler » ali riza yildiz » beyaz kale » ayastefonos daki rus abidesinin yikilisi » fikri sonmez » yalnizim » gunce » brother in law » 7 nokta 4 yetmedi mi » army of me » zwh » ac dersen acarim christina aguilera » zallasana zallasana mendilini » one way ticket