veled i zinayi 25 metreden tanimak 

kapat
  1. cocuklar vardir, kurban oldugum allah sanki butun guzellikleri, sirinlikleri onlara vermistir. yanaklarini sikasiniz, sabahlara kadar sevesiniz gelir.
    vele i zinalar vardir, bir bakista ne mal olduklarini hemen anlarsiniz. buram buram bela kokarlar, agizlari bozuktur. onlarca kisi icinde sizi hedef secip rezil rusvan ederler. genelde 3- 6 yas gurubu olurlar, pis bir bakis, kalkik bir kas, kirpi gibi saclar, her tarafi katil bebek chucky gibi yara bere icinde, fildir fildir donen gozleri ile hayati size zindan eder. sevmeye kalkarsiniz, kafaniza elma, portakal firlatir. tehtid edersiniz fayda etmez.
    erkek veled i zinalar;
    kafalari armut seklinde, dizleri ve yuzleri yara bere icinde, cilli olur.
    kiz veled i zinalar;
    saclari cali supurgesi gibi, burunlarinda iki kilo sumuk, erkek fatma tarzi takilirlar.
    fazla bulasmamak, muhatap olmamak en dogrusudur. birakin allah"larin dan bulsunlar.
    #1260696 (mese odunu, 05.02.2007 12:57 ~ 13:00)

© 2008 - uludağ sözlük

veled i zinayi 25 metreden tanimak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. veled i zinayi 25 metreden tanimak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu veled i zinayi 25 metreden tanimak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ergenekonu savunuyorum mutluyum » beren saat » cadii » demirhindi » geceyi bir sozluk yazarinin koynunda gecirmek » viski sisesine cay doldurmak » haberturk » enes » dun gece » deli osman » imge kitabevi » arka mahalle » autogynephilia » biyikli kadin » ieva s polka » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » zeynep gunay » master of puppets » duraliminyum » frekans » disprozodi » ilker basbug » volkan demirel » banu guven hatirina ntv izleyen insan » ezginin gunlugu » ataturk un fenerbahceli olmasi » ama o benim dinimden degil » no tanri no cry » iliskilerde yas farki » anilingus » mulayim sen kocaman bir cilginsin