vefasizsin sozluk 

kapat
  1. ek$i sözlük için yapılmı$ en berbat $arkı olsa gerek.*
    "aman görürseniz sakın indirmeyin" diye link veriyorum:
    http://rapidshare.com/fil...0706/VefasizsinSozluk.rar
    #2055982 (sidikli, 02.08.2007 12:57 ~ 13:08)
  2. ahanda sözleri:*
    "login oldum az önce
    sevgilim ek$i sözlüğe
    karmam dü$mü$
    mesaj kutum bo$
    döndürülmü$üm çaylak moduna

hiçbir mesaj yoktu suserlerden
    kimsesiz kalmı$tım
    yücelmi$ entrylerime bakıp bakıp
    defalarca ağladım

vefasızsın sözlük
    sen hayınsın sözlük
    bombo$ duruyor mesaj kutum
    kimseler benim entrymi yüceltmiyor
    ceren miyim? emrah mıyım? minibüs mü girdi?

vefasızsın sözlük
    çok hayınsın sözlük
    hep bombo$ benim inboksum
    yüceltilmi$ entrylerimi gördükçe ağlıyorum
    ceren miyim? emrah mıyım? minibüsün girmesini istiyor musun?
    istiyomusun amugakoduum"
    #2055994 (sidikli, 02.08.2007 12:59)
  3. bok gibi bir şarkıdır.
    gülerim, eğlenirim mis gibidir lan şimdi bu yarar bizi umutlarıyla indirirsiniz ama sonuç hüsrandır.
    #2187270 (dogancan, 24.08.2007 00:01)

© 2008 - uludağ sözlük

vefasizsin sozluk başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. vefasizsin sozluk ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vefasizsin sozluk nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» denize bile makyaj ile giren kizlarimiz » hangi dagda kurt oldu » old tennis shoes » melankolik » uyan ey gozlerim gafletten uyan » topun tatilde olan ailenin balkonuna kacmasi » acil durum basligi » turbanli oldugu halde hip hopcu takilan kiz » aaron stainthorpe » fatih tekke nin besiktas a transferi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci