vedat ozdemir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. vedat abi
  2. vedat ar
  3. vedat
  4. vedat tek
  5. vedat yildirim
  6. vedat coskun
  7. vedat kutluca
  8. vedat kosal
  9. vedat yayla
  10. vedat demircioglu

© 2008 - uludağ sözlük

vedat ozdemir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vedat ozdemir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vedat ozdemir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mangal yapan adamdaki gereksiz telas ve fedakarlik » ayak sagligi » ctrl alt del » ergenlik cagindaki erkek » dayi yiyen diyaloglari » diablo 3 » alkollu sozlukte takilmak » 90 level wizard olup ortaligi dagitan eski sevgili » ilce semt takimi tutanlar » neolojizm » haluk bilginer » solcu kizlar veriyormus hikayesi » oksururken balgamin karsidakine firlamasi » klasik muzik esliginde klasik iktisat calismak » etkilenme sanrilari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » pkk liya terorist deyip ulkucuye ses cikarmamak » katalepsi » oyundan anlayan oyun salonu sahibi » dam ustunde saksagan kovalaya eski sevgili » richard trenton chase » gozyaslarimizi bitti mi sandin » verbijerasyon » birisi beni surekli artiliyor sanki » alev korun » kristal viyole » umraniye anadolu lisesi » mamma mia » rotterdam » otistik dusunce » turkiye faili mechuller ulkesi olmaktan cikti