veda yazisi yazmaktan nefret etmek 

kapat

1. eskiden "geyik" yapmak bir garip gelirdi. "geyik" denilebilecek yazılar yazınca insanın içi bir tuhaf olurdu. bugünlerde "geyik" yapmak tatlı geliyor.
    kara hilal, thedewil, huseyin sevki topuz'un gitmesinden sonra veda yazısı nedir onu öğrendim. bilmeyenlere kısaca anlatmak isterim:
    "bir kere yazınca insanı düşündüren, iki kere yazınca insanı hüzünlendiren, üç kere yazınca insanı yalnız gibi hissettiren ve dört kere yazıldığında 'saat sabahın dokuzu; kara hilal'e demiştim ''benim biraz işim var beni bekle'' diye, beklememiş * görüyorsunuz değil mi?' gibi tümceler kurmanıza neden olan nesnedir."

veda yazısını yazmak zor bir şey gerçekten; nereden başlanılacağı, nerede güldürüleceği, nerede hüzünlendirileceği gibi konuları belirlemek çabadan öte şeylere gerektiriyor.

"sözüm ona" olarak bir şeyler söylemek lazım burada kanımca:
    * (bkz: sözlüğü bırakmak/@hunlu) *
    #1473969 (hunlu, 31.03.2007 01:09 ~ 01:15)
  2. hiçbir yazarın yapması istenilmeyen davranış.
    #1474040 (minti, 31.03.2007 01:31)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

veda yazisi yazmaktan nefret etmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. veda yazisi yazmaktan nefret etmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu veda yazisi yazmaktan nefret etmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about veda yazisi yazmaktan nefret etmek. Copyrights of the articles are belong to their authors.