ve yine de gulerek 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yine tecavuz yine tore yine cinayet
  2. gulerek uyumak
  3. gulerek uyanmak
  4. pisman degilim yine olsa yine yaparim
  5. kopekten gulerek kacmak
  6. tuvaletten gulerek cikmak
  7. bir dusunceye gulerek katilmak
  8. gulerek sinirlenen insan
  9. sinavdan gulerek cikan ogrenci
  10. her savasi gulerek anlatan spikerler

© 2008 - uludağ sözlük

ve yine de gulerek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» iyi kadinlar mel un karilar ve bir de hakikatler » etzel » pinhani » evlerde sigara icme yasagi » objebi » abondane olmak » kampusweb » kurtkoy » amorti cikan bileti yenisiyle degistirmek » tesaduf etmek » sakirt kart » insani delice mutlu eden seyler » gulluoglu » nagger » ertzaintza » emperor » muslumanliktan hristiyanliga terfi etmek » hz fetos ve onun allah i abd » kadro hareketi » sozlukteki hayvanlar » dostlarinin gozdesi » cimbom un fener burnunda sampiyonlugunu kutlamasi » akp yandasi felan degilim sadece bidibidi » lamina » tipik trakya cocugu » el mutadid » type 0 negative » carlitos tevez » kazim kazim » komunizm ile seriatin kardesligi » kliplerdeki sacmaliklar » y muhtira » 3 haziran 2002 turkiye brezilya maci » kirmizi baslikli kizdaki kurt konusuyor » gel ey zahid » yasama ugrasi » japone » spore » asiri eksi oylama sonucu caylak yapilmak » suleyman nazif » she s the man » hayati tespitler » icerik yonetim sistemi » esli ihalede ona girenin silinmesi » ermeni » ulker » hic gommage yapmayan insan » ayna » super mario bros » arka kapi fobisi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa