ve yazdim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bak ne yazdim
  2. hem okudum hem de yazdim
  3. ne sarkilar yazdim
  4. siir yazdim
  5. x in kitabini yazdim ben
  6. banane ya once ben yazdim
  7. gule yazdim
  8. butun yaz yazdim
  9. ben bu yaziyi zall a yazdim
  10. ben bu yaziyi onlara yazdim

© 2008 - uludağ sözlük

ve yazdim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ve yazdim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ve yazdim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» birbirine benzeyen unluler » bir kadina soylenebilecek en guzel sey » gece vakti disarda gezen kiz » limanla kavgali isyankar kaptan » bag it up » bosa cikmis volkan demirel bakisi » metaphor » laz muzigi » kafede yiyisen ciftler » alice in hell » binnur kaya » su ismiyle ilgili yapilan igrenc espriler » bilgisayar » aczimendi » jeff foster » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » facebook ile dalga gecen ezik tipler » arwa damon » karateci kiz » ezan okunurken muzigin sesini kisan ateist » richie sambora » iki erkegin koluna girip yuruyen kiz » peta » milletvekilleri asgari ucret alsin » akp nin dunyanin en guclu siyasi parti olmasi » mayokini » sokullu mehmet pasa lisesi » borderline » 1969 » agliyorum kahrimdan » ne emmeye gelirsin ne de gommeye