ve volkan 

1. torunlarıma ne zor şartlarda yaşadığımı anlatmak için örnek göstereceğim anani niyolay şarkısıyla gençliğimizi çürüten babun."ananı niyolay yeeeii yeee" derken araya alenen "ananı yiyolar" diye de kaynatmıştır.uzun sarı saçlarıyla bir nevi orman babununu andıran bu muhteremin adının başındaki "ve" bağlacı coca-cola formülünün sırrı gibi saklanmaktaydı.ve volkan,ama volkan,ah be volkan...
    #376583 (riggo, 26.06.2006 20:43 ~ 20:44)
  2. zaten isimden kaybetmiştir kaybedeceğini. ya büyük bir futbol düşkünüdür: " evet, bir orta, şimdi hakan kaleye sert bir şuuut-ve volkan" tarzı bir esinlenmeye düşmüş ya da saçmalamıştır.
    #827435 (grandmaster flash, 07.11.2006 18:40)
  3. 90'ların ortalarındaki, saçma-salak şarkı yazıp, zaten arayışta olan türk gençliği'ni iyice dışa savurmuş olan popçulardan sadece birisi olan, bendeniz'in gazı ile bir-iki sene ortalıkta dolandıktan sonra, çıktığı yere geri giden popçu..
    #1540981 (faidelibilgi, 18.04.2007 21:32)
  4. bir şarkıcı ismi.
    sürpriz gibi birşey.
    #1540987 (iceri terligi, 18.04.2007 21:34)
  5. bir dönem şarkıcı bendeniz ile takılan kişi.
    #1817897 (chilavert, 25.06.2007 01:43)
  6. kapak olsun albümüyle geçen sene tekrar hortlamıştır, lakin tutulmamıştır. aslında piyasadakilerden çok da kötü değildi albümü, ama ne olursa olsun üzerine yapışmış bir anani niyolay rezaleti vardı. o kalktı bu şarkıya remix attı yeni albüme koydu falan filan..

şöyle de bakmak lazım, anani niyolay şarkısı bu şarkıcının hakikaten rezaleti olsaydı, adamı 13- 14 sene sonra hala hatırlar mıydık? o dönem çıkan hangi şarkı mantıklıydı? dumkahkah celik, okayiyayamaşita yoncimik, şişişikpahpahpah tugrul arseven, yakalarsam cok cok tarkan hepsi bize iyi vakit geçirtmişlerdi anlamı olmayan sözleriyle. açıkcası hepsini şimdiki anlaşılır sözlü paso seks çağrıştıran şarkılara tercih ederdim. en azından anlamıyorduk ne dediklerini..
    #2603676 (forever young, 18.11.2007 17:47)

© 2008 - uludağ sözlük

ve volkan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ve volkan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ve volkan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» engin ceber » yolda kocasindan dayak yiyen kara figur » yih yih » kendisinden nefret etmeyenden nefret etmek » open office » yildirim demiroren » osurmanin dayanilmaz hafifligi » cansel ozalan » sozlukteki rizeliler » haydan gelen huya gider » xvideos » alp arslan » iyi kalpli olmak » gaziantep » bana masaj yapsana diyen komsu kizi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ingilizce bilmeyen bilgisayar hocasi modeli » kenan evren e saygi gostermeyen yoz genclik » benim niye yok » kuran i yere atan kizin sonu » omer muhtar » akka » nurettin veren » yaran hoca laflari » sevgi dolu guzel insan » anlamli sarki sozleri » saban disli » damda gezer miyav miyav der » wristcutters a love story » artvin » sozluk u birakip facebook ta takilmak