ve top aglarda gol 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. top aglarda
  2. sut ve top aglarda gol
  3. gol aglarda toooop
  4. top yan aglarda ben aglamaz miyim
  5. kablosuz aglarda ince ayar
  6. volkan kalede dikkatli ve top aglarda

© 2008 - uludağ sözlük

ve top aglarda gol başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ve top aglarda gol ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ve top aglarda gol nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» die anna » erotomanik sanrilar » xentrix » arsivci » hozat » iran da kadin olmak » alkollu sozlukte takilmak » sagcilarin zengin olma hayali kurdugunu sanmak » kanat atkaya » okan bayulgen » etkileme sanrilari » hipermnezi » sair uuserlardan siirler » grandmaster flash » ocaktan sigara yakmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » basbakanin bogazin dibinden yuruyerek gecmesi » hayata tutunmaya calismak » turkiye den cikacak nba takimlarina isim onerileri » sezen aksu » nickmator » yalnizlik » nihilistik sanrilar » mutluluk » nikahta gelinin ayagina krampon ile basan damat » pkk » eczane kokulu idrar » kulturpark » acidan dolayi bazi taskinliklari hos gorduk » give a fuck » sergen yalcin