ve tepinmeler 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ve
  2. ve aleykum selam
  3. ve alpay 96
  4. ve amerika pkk yi satti
  5. ve artik hukmu kalmayacak olumun
  6. ve ask evliligin elinden tuttu
  7. ve aysegul aldinc
  8. ve baglaci yerine vs kullanmak
  9. ve bakiniz 45 karakterden uzun
  10. ve baski sonuc getiriyor

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» dar kaldirimda yan yana yuruyen teyzeler » pjak » satan is endless satan is timeless » biometrik resim » slalom » sarimsakli ekmek » yozgat anadolu lisesi » yurtdisinda yasamak » rambo » hasyet » kuntayi kinteleyen adam » veli toplantisi » chirurgus » gitmek » burhan altintop » hababam taburu » 16 mayis sakaryaspor boluspor maci » yorum farki » i can t tell you why » adnan menderes » balikesir » abazanov kardesler » 1851 » ad hominem » hep seni aradim » progressive » bu dahil butun genellemeler yanlistir » istifa » son sozluk a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa