ve sonra velayeti sana vermeye soz verdim sevgilim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sana soz verdim askim
  2. ben hayatimi sana verdim
  3. sana arti oy verdim
  4. sana nerden gonul verdim
  5. sana arti oy verdim haketmesende
  6. ey sevgilim sana sikayetim var
  7. bu sarkim sana sevgilim
  8. senden sonra pic oldum ben sevgilim
  9. once ben sana sonra sen bana
  10. oy verelim sana koyver gitsin sonra

© 2008 - uludağ sözlük

ve sonra velayeti sana vermeye soz verdim sevgilim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ve sonra velayeti sana vermeye soz verdim sevgilim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ve sonra velayeti sana vermeye soz verdim sevgilim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» psikasteni » cez basketball nymburk » her terorist gotune bir yarrak kampanyasi » nikah masasinda gelinin ayagina basan ayi damat » agony » cizmedin ki kesesin » supurgesiz cadi » bogaz agrisi » bulent ersoy » endokrin etki » undo control » discokingo » eqin » yaran minibus diyaloglari » kadinlari mutlu etmenin yollari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kul yutmaz » peteranswers » sempatik olmak icin hihihi diye gulmek » human blue » izan etmek » sizofreni » 2008 japonya gp » elestirinin dozunu kacirinca olanlar oldu » ekt » sir isaac » bursa valiligi onunde lezbiyenim diye bagiran kiz » vejatatif bulgular » evde ayran varken bakkala kolaya gitmek » borsa dusunce uzulen yurdum insani » gorsel agnozi