ve melankoli 

kapat
  1. "lalay lalay" şeklindeki geri vokallerini demet sagiroglu'nun yaptığı bir kayahan şarkısı olup siyah isiklar albümünden çıkmıştır.
    ayrıca "dört yanımda uçurumlar, paramparça bir hayat" sözleriyle ayriligin bunye uzerindeki etkilerini çok başarılı bir şekilde anlatmnaktadır.
    #508602 (hunlu, 07.08.2006 14:36)
  2. nilüfer'in de çok güzel yorumladığı klasik kayahan şarkısıdır.
    #635758 (whatawickedgametoplay, 15.09.2006 01:02)
  3. Mühürlenmiş gözlerime insafsız uzaklar
    Gel gör çıkmaz yollarına saplanmışım
    Ben sana muhtacım
    Dört yanımda uçurumlar
    Perişanım

Sana muhtacım
    Dört yanımda uçurumlar
    Perişanım

Dört yanımda uçurumlar
    Paramparça bir hayat
    Çıldırtan yalnızlıklar
    Ve Melankoli

Senle topla beni
    Çarp uzaklarla
    Ekle sensizliği
    Böl saatlere
    Ne kaldı ne kaldı

Dört yanımda uçurumlar
    Paramparça bir hayat
    Çıldırtan yalnızlıklar
    Ve Melankoli

tam sözleri bu şekilde olan ve nilufer'in yine çok güzel söylediği, 90 tarihli sen muhimsin albümünden bir şarkı.
    bu şarkıyla kayahan eurovision'da da şansını denemiştir ayrıca*. bu şarkının bir diğer özelliği de bizlerle o zamanlar daha gencecik bir kız olan demet sagiroglu'nu da tanıştırmış olmasıdır. şarkının kayahan versiyonundaki geri vokaller kendisine aittir de.
    #969983 (leggare, 08.12.2006 22:38)
  4. özellikle nilufer yorumunda basları çok hoş düzenlenmiş şarkıdır. günümüz genel-geçer rock piyasasında coverlanmayı bekleyen 80'li-90'lı yıllar ilginç pop şarkılarından biridir.
    #1627001 (vernon sullivan, 10.05.2007 03:13)
  5. nilufer'in o güzel sesiyle daha bir tatlanan, küçüklüğümüzün en güzel pop parçalarından birisi.
    #1753603 (faati, 11.06.2007 14:00)
  6. (bkz: melankolik) * * *
    #1753608 (free your mind, 11.06.2007 14:02)
  7. ve hayat ve isyan ve oyun ve bilye... diye devam ettirilebilecek giriş.
    #2281837 (yaralimasalcocuklari, 08.09.2007 05:24)
  8. nilufer'in kayahan'dan daha hoş seslendirdiği parçadır. Yinede kayahan'ın var ettiği bestedir.
    #4016639 (LocK, 27.09.2008 17:37)

© 2008 - uludağ sözlük

ve melankoli başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ve melankoli ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ve melankoli nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» schizo » 80 lerde cocuk olmak » ciddi basliklarda kaybolan ofkeli yazarlar » burda mi yersiniz paket mi yapalim » sahsim tarafindan » vinterland » universiteye otobusle giden insan » edirne serhattaki payitaht zirvesi vol 2 » dolmustaki yasliya yer verirken kariyi kizi kesmek » hitler ve siyonistlerin iliskisi » erdem yener » gerdek gecesi diyaloglari » andy mckee » nefret edilesi hediyeler » ataturk u sevmeyen insanlari anlayamamak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » allah » agrypnie » dendrophilia » transseksuel guzellik yarismasi » gece karanlikta cukumu optum sevdicegim diye » pkk li kadinin patlayiciyla yakalanmasi » online » kitap okumayanlardan sabun yapmak » rik smits » alice cooper » yabanci gruplarin turkce mealleri » amelie nothomb » odeion » kurtalanekspress » nada