ve kustum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kustum
  2. kustum sov
  3. kustum otu
  4. kustum yazmiyorum
  5. ben kustum gidiyorum
  6. kustum guran
  7. kustum cicegi
  8. gullere de kustum
  9. hayata kustum
  10. kustum oylamiyorum

© 2008 - uludağ sözlük

ve kustum başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ve kustum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ve kustum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» aybars lebib » trafikte giderken edilen kufurler » cemsbg » yavru balinanin drami » blog yazari » cizgi film kanalinda 18 arti yazmasi » birader sen bizim kizlara laf atmissin » bir tanem » 1555 » fethullahcilari nurcu sanmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games