ve karsindakine deger verdigin kadar insansin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. deger verdigin seylerin bir an da kaybolmasi
  2. ne kadar insansin
  3. degeri kadar deger vermek
  4. bilim insanina arto kadar deger vermemek
  5. karsindakine sevginin tumunu sunmak
  6. allah ne verdiyse karsindakine sokma arzusu
  7. o deger bu deger tek ibne benmisim meger
  8. olmeye deger oldurmeye deger
  9. sen bir insansin
  10. sen cok iyi bir insansin ama

© 2008 - uludağ sözlük

ve karsindakine deger verdigin kadar insansin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ve karsindakine deger verdigin kadar insansin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ve karsindakine deger verdigin kadar insansin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ameliyat sirasinda hemsireden makas alan cerrah » bana masaj yapsana diyen komsu kizi » cherry garcia » fernando chalana » eskisehirspor taraftari » live forever » john locke » diyaliz » 7 nokta 4 yetmedi mi » the enemies of reason » hayal kirikligi » bati nin bircok bulusu kurandan almasi » gol amina koyim be » porcelain » bako » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » turkey hill » 21 yuzyilda kilik kiyafete takmis insan modeli » norrda » amerika daki mali kriz hakkinda merak edilenler » eski sevgiliye mektup » salvar amerika nin jeanidir » hard sun » orhan pamuk » asiret dugunleri » girlfriend » nisasta » zall dan beklenenler » fucking fag » kirklareli » beduk