ve her sey degisti 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. artik devir degisti e tabii celik de degisti
  2. devir degisti
  3. celik de degisti
  4. bir gay tanidim hayatim degisti
  5. ben geldim sozluk degisti
  6. kaleci degisti 2 penalti
  7. bir osurdum hayatim degisti
  8. evladim ayarlarin degisti
  9. kadinbudu ve dilberdudagi nin adi degisti
  10. king in kurallari degisti

© 2008 - uludağ sözlük

ve her sey degisti başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ve her sey degisti ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ve her sey degisti nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» alkislarlayasiyorum com » ahmet yildiz olmedi » gel anneye » turklerin elinde bir alman tacir » felsefeyi gereksiz bulmak » waterloo » turk silahli kuvvetleri » atesikus » cahil kalabaliklar tarafindan linc edilmek » baslik entry ve nick uyumu » discide aglamak » ikinci kadin » erkegin cukunu kaldiran sey ahlaksizdir inanci » cemil cicek » avrupalilarin muslumanlari turk diye nitelemeleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » uludag sozluk vs eksi sozluk vs itu sozluk » dave matthews » arda turan in umit milli takimda oynamasi » artik cok yiprandim diyen sevgili » tekin acar » atilim universitesi » enflasyon dustu diye sevinen issiz » 45 lik » uludag sozluk hakkinda ne dediler » piyasalarin moralini duzeltmek » oliver y benji » turkiye de devlet teklif ediyormus » jeg » her yazara bir iphone » msn de aglamak