ve bir saattir gulmekte oldugum 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. son bir saattir hic eksilenmedim
  2. 30 saattir bir sey yememek
  3. 10 saattir online olmak
  4. 36 saattir uyumamis olmak
  5. oldugum gun
  6. bir saattir oturuyoruz daha bes dakika olmus
  7. iki saattir konusuyoruz bir mahmut tuncer demedik
  8. iki saattir konusuyoruz bir kere savas demedik
  9. iki saattir konusuyoruz bir kere facebook demedik
  10. iki saattir konusuyoruz bir kere ataturk demedik

© 2008 - uludağ sözlük

ve bir saattir gulmekte oldugum başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ve bir saattir gulmekte oldugum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ve bir saattir gulmekte oldugum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» takiple » ne var yani » to gelasto paidi » sony playstation 2 » uyuyan kisinin sigarasindan almak » mein herz brennt » esin engin » bingol » scott tenorman must die » matematik a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci