ve ben artik seninle yapamiyorum 

kapat

1. leman sam ın herneyse şarkısının can yakıcı kısmıdır.

Ve ben artık seninle yapamıyorum, birtanem
    Elimde değil, istesemde,istesemde, yapamıyorum
    Ve seni aramak gelmiyor içimden
    Eskisi gibi değil
    Seninle ben, seninile ben ne yazık olamıyorum

inanamıyorum bu hale nasıl düştük bilemiyorum
    Sende mi,bende mi,herneyse
    Her kimdeyse,
    Neyse bilemiyorum

Ve sana dokunmak gelmiyor içimden
    Aşk sözlerin batıyor
    Sarılsanda, yalvarsanda,
    Seni duyamıyorum

Yeter artık ben seni sevemiyorum, birtanem
    Bırak beni, anlasan,anlasana,
    Seni istemiyorum
    Olur olmaz nedenler,her yerde izlenmeler
    Böyle şeylerden yoruldum
    Ne yazık ki,ne yazık ki birtanem, boğuluyorum.
    #2313889 (seytanprenses, 14.09.2007 08:14)
  2. net, düz, direkt bir şarkı. lafı dolandırmadan, ima etmeden, dürüstçe. ve aslında böylesi diğerinden daha az kırıcı.
    #2313903 (novakatinamite, 14.09.2007 08:23)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

ve ben artik seninle yapamiyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ve ben artik seninle yapamiyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ve ben artik seninle yapamiyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ve ben artik seninle yapamiyorum. Copyrights of the articles are belong to their authors.