ve bana kitap al 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bana kitap al
  2. kitap fuarina kitap calmak icin giden insan
  3. kitap okunmayan bir ulkede kitap calmak
  4. kitap fuarindan kitap calmak
  5. 3 kitap alana 1 kitap bedava
  6. bana ne bana ne deyip omuz silken hatun kisi
  7. bana tesekkur etme yav sen de bana entry yaz
  8. hayal bana yakin yar bana uzak
  9. de bana de bana kanal d bana
  10. oburu de gelmis hani bana hani bana demis

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» anam anam diyim ben sana » universiteler sosyal forumu » yilmaz vural in gs teknik direktoru olmasi » transfer politikasi » dertler benim olsun » star ana haber » hayko cepkinin gozleri » ali ekrem bolayir » atom bombasi yutmak » rikimikipiki » zorla yurutulen iliski » yuruyen merdivende solda bekleyen tip » badly drawn boy » redacted » 16 mayis 2007 » banned from heaven » filistin » golgelerin gucu adina » deli kizim uyan » oyundayim » tuvalette sicarken kapiyi acanla diyaloglar » boots of travel » 16 mayis sakaryaspor boluspor maci » eskidendi cok eskiden » goat worship » 1 haziran 2008 kadikoy kurt sorununu cozun mitingi » helezoni » circle » cevapsiz soru a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa