ve ask evliligin elinden tuttu 

kapat
  1. bir senai demirci kitabıdır. aşkla sonuçlanan bir evlilikten daha güzel ne olabilir ki... bu kitabın üstüne başka ne söylenebilir ki...

senai demirci, tüm zamanların en revaçta konularından bir olan evlilik ve aşk üzerine yazdı.ve aşk evliliğin ellerinden tuttu aşkı evlerimize ve evliliğimize çağırmayı hedefliyor.

evliliklerin aşksız kaldığı, aşkların evliliğe erişemediği çağımızda senai demirci bizlere yeni bir kapı aralıyor, gelin ideal yuvayı eşimizle birlikte kuralım diyor. ve asla unutmamamız gereken bir gerçeği hatırlatıyor: evliliğimize anlam ve aşk kazandırmak bizim elimizde önemli olan sahip olduklarımızın kıymetini bilip, fırsatları değerlendirebilmek.
    #2513473 (kuvass, 24.10.2007 19:20 ~ 25.10.2007 20:37)

© 2008 - uludağ sözlük

ve ask evliligin elinden tuttu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ve ask evliligin elinden tuttu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ve ask evliligin elinden tuttu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» roxanne » nuh tufani ni sumer efsanesi sanan insan » yazin bot giyen kizlarin les kokan ayaklari » ari » tabu diyaloglari » unutulmaz universite hatiralari » rapper ninja » endirekt serbest vurus » benim annem dans edemez » spagetti a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci