ve alpay 96 

kapat
  1. alpay'ın adından da anlaşılabileceği üzre '96 tarihli albümü.

01 zor gelir
    02 gri cirpinislar
    03 seviyorum cilginca
    04 yine yalnizim
    05 saril bana
    06 sevmeye hakkin yok
    07 ellerinde gullerle
    08 deli dolu gonlum
    09 kalbimde bir sorun var
    10 birbirimize doyamadan
    11 kara yazim
    #1246542 (leggare, 02.02.2007 12:01)

© 2008 - uludağ sözlük

ve alpay 96 başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ve alpay 96 ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ve alpay 96 nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kendini tanri sanmak » stajyer sirin » turk televizyonlarinda unutulmayan anlar » josh holloway in pipisi » hasan sabbah » redwire » uludag sozluk un gunden gune kan kaybediyor olmasi » sureyya ciliv » o degil de bi ilhan irem vardi noldu ona » seviyesiz yazarlar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci