ve aleykum selam 

kapat
  1. vizontele filminde köye gelen köy komünist grubunun başındaki karakterin otobüsten inerken....

siize aadanadan selam getirdim !
    lafı üstüne.
    özünden kopamamış anadolu gencini yansıtan,yine köyün solcu gençliğinden elemanın

veee aleyyykum selaaaammm demesiyle herkesin kendisine şöyle bir bakmasından sonra yapmacık......
    '' varolsun yoldaşlar ! '' repliğini vererek olayı toparlama çabasını duymamla birlikte gülerken düşündüğüm o manidar replik.
    #30866 (Mosquito, 21.01.2006 16:57 ~ 16:59)
  2. v.a.s
    #30915 (Gilberto, 21.01.2006 17:39)
  3. aleyküm, üzerinize anlamına gelir. selam sizin de üzerinize olsun anlamındadır. selam ise selamet, sağlık sıhhat gibi anlamlardadır. bir çeşit duadır.
    #30965 (tyler, 21.01.2006 18:20)
  4. selamunaleykum sözünün duyulması üzerine söylenmesi farzdır.
    selam vermek sünnet.
    almak ise farzdır.
    #31444 (Mosquito, 21.01.2006 22:40)

© 2008 - uludağ sözlük

ve aleykum selam başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ve aleykum selam ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ve aleykum selam nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» st ilyas kilisesi » ucan adam » edward norton » kep toreni » mahir cayan kim lan » bilgi icerikli entry » seviyesiz yazarlar » bir ihtimal daha var o da olmek mi dersin » jean paul belmondo » en cok okunan sozluk yazarlari a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci