vdsl2 ye sahip olup rapid uyesi olmayan kisi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. vdsl2 ye sahip olup rapidshare uyesi olmayan kisi
  2. iyi projeleri olup da parasi olmayan kisi
  3. ferrari si olup sosyal hayati olmayan kisi
  4. adsl i olup birden fazla rapid hesabi olan insan
  5. facebook uyesi olmayan bilincsiz
  6. erkek olup kiz kardese sahip olmak
  7. cocukken sahip olup buyuyunce yitirilenler
  8. minyon olup iri goguslere sahip olan kiz
  9. bedene sahip olup ruha asla dokunamamak
  10. olmayan fiyatlara sahip urunler

© 2008 - uludağ sözlük

vdsl2 ye sahip olup rapid uyesi olmayan kisi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. vdsl2 ye sahip olup rapid uyesi olmayan kisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vdsl2 ye sahip olup rapid uyesi olmayan kisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hayata dair ic burkan detaylar » mini etekliye donup bakmayan erkek » yetkililere buradan sesleniyorum » sheyytan » gulusu ince kivrak sen selam ozurlu erkek » h tipi ege » retorik bir soruya babatorik cevap vermek » cete savaslari » kamyoncular tircilar ve onlari sevenler dernegi » yine mi pilav yine mi pilav a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games