vazgecmem 

kapat
  1. bir haluk levent parçası.

sözleri;

Çocuktuk o zamanlar, yalandan oyuncaklar
    Yol parasını harcayıp, yürürdük eve kadar
    Derken bir gün, başka türlü bir ışık
    Parladı gözümde, ilk aşktı bu

Gel zaman git zaman, savrulduk ömürlere
    Başka dünyalar, başka rüyalar içinde

Derken bir gün, bir tren garında
    çıktın karşıma karanfiller açarken

Yıllar geçmiş nasılda farketmeden
    Okyanuslar kururmuş, yalnızlıklar yüzünden
    Gel benim yarınım ol daha fazla bekletmeden
    Vazgeçmem vazgeçmem senden
    #1187605 (sinameki, 22.01.2007 00:21)
  2. hemen sonrasında "senden" kelimesi olur genelde.
    #1188096 (temptation, 22.01.2007 02:04)
  3. güçlü bir insanın sözüdür.

vazgeçilmemesi gereken birşeyden vazgeçilinmesi gerekiyorsa bir insanın, söyleyecek neyi kalır ki şu kelimeden başka...
    #2880676 (suzan avci, 22.01.2008 20:57 ~ 21:15)
  4. tersi olarak da "vazgeçtim" denir..
    #2880683 (spina, 22.01.2008 20:58)
  5. ısrarla inatla yapılan eylemin devamının geleceğini gösteren kelimedir.
    #2880686 (cheap death, 22.01.2008 20:59)
  6. büyük bir kararlılıkla söylenen sözdür. olayların gidişatına göre, eşek gibi vazgeçildiği de olur.
    #2880700 (tepesersemi, 22.01.2008 21:01)
  7. herşeyden herkesden vazgeçebilirm diyenlerin asla kullanamayacağı sözdür...
    #2880854 (peyken, 22.01.2008 21:35)

© 2008 - uludağ sözlük

vazgecmem başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vazgecmem ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vazgecmem nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» goran bregovic » sembiyoz » eski tatar sevgili » hiddet ve asabiyette olu gibi ol » henna » tomer » turkiye nin en fazla baslik acilan sozlugu » jakoben kemalist dugun alayi » lsd » kendini ozel hissetmek » homeostasis » eksi sozluk » simultannozi » butun eski sevgilileri imha etmek » kanuni sultan suleyman » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » enkoprezis » youtube vs akp » siyasetin insani yozlastirmasi » the secret » cingirakli top » sara thunebro » barla » dorock » you are beautiful » horror punk » sevgiliyi helikopterle gokdelen damindan almak » bugun e bastiktan sonra yeni baslik gelmemesi » ergenlik cagindaki erkek » volkswagen scirocco » koprofili