vay irispi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. irispi

© 2008 - uludağ sözlük

vay irispi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vay irispi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vay irispi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» konusanlari tahtaya yazmak » delirip butun entrylerini silmek » can dundar in ergenekon kapsaminda sorgulanmasi » ikinci bayezid kulliyesi » kecilere prezervatif takmak » lucarelli99 » taraf » jose joaquin moreno verdu » tayyip erdogan in bir melek olmasi olasiligi » uyuyan arkadasin alnina yazi yazmak » knut » tikky mouse » fikret orman » afrob » kadrolu protestocu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sexual abuse » milliyetcilik » hey dostum fransa demistin irak cikti » 2008 2009 sampiyonlar ligi sampiyonu fenerbahce » yazarlarin gammaz olma nedenleri » cuk gibi insan » dr pepper » her sabah gunaydin mesaji bekleyen sevgili » juan pablo angel » dagda yasamak » agizda yara varken biskrem yemek » fenerbahce nin adami milli yapmasi » egitim zaiyati » tiyatro » fenerbahce basliklariyla keyif yapmaya calismak