vay anasini sayin seyircileeer 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. vay anasini sayin seyirciler
  2. vay anasini avradini sayin seyirciler
  3. vay anasini
  4. vay anasini 17
  5. kizina bak anasini al
  6. anasini satayim
  7. anasini satmak
  8. anasini satim
  9. tuh anasini satim
  10. anasina bak anasini al

© 2008 - uludağ sözlük

vay anasini sayin seyircileeer başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vay anasini sayin seyircileeer ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vay anasini sayin seyircileeer nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» step » uludag sozluk teki galatasaray cetesi » facebook » saci makineye vurdurmak » desperados » evrime sacma deyip yaratilisi benimsemek » 11 mayis 2005 galatasaray fenerbahce maci » kadrolu protestocu » son bahar » xoxo » izlanda » kurt » hadis » google 2001 » balli balli » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » karakol » osurunca guller acardi yuzunde » halka tatlisi » tanimadigi birine yalan soyleyen utanmaz kiz » rock muzik dinlerken kafayi sallamak » you re a lady » his » pilotmont » ufo muzesi » mortifera » asena ozcetin » bock » unplugged in new york » fars haber ajansi » insanlarin kilosuyla dalga gecmek