vay amina koyim dedirten kelimeler 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. vay amina koyim
  2. gol amina koyim be
  3. hugo nun amina koyim
  4. kufuru birakmam lazim amina koyim
  5. ne oldum dememeli noluyo amina koyim demeli
  6. yasayan bilir dedirten kelimeler
  7. icinde farkli kelimeler barindiran kelimeler
  8. dedirten dedirten insan
  9. alo ne koyim
  10. ne koyim

© 2008 - uludağ sözlük

vay amina koyim dedirten kelimeler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vay amina koyim dedirten kelimeler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vay amina koyim dedirten kelimeler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 21 ekim 2008 fenerbahce arsenal maci » esra ceyhan » ahiret » trabzonspor un sampiyon olabilme ihtimali » var misin yok musun » vicdani ret talebinin askerlikten sogutma olmamasi » erdal sarizeybek » irak ta tas ustune tas omuz ustunde bas birakmamak » yanci » deli fuat pasa » issiz adam » yazar olmak isteyen fenerlilere nick onerileri » otobuste telefon kapatmak » ulkuculerin imaj degisikligine gitmesi » turkiye de milliyetcilik » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » platform moon » hamdi beye tesekkur ediyorum ama yokum » the kene » tikky mouse » 1 4 yetmedi mi » moderator olma teklifini reddetmek » bilgin gokberk » osman pamukoglu » yesim ceren bozoglu » namaz kilarken bilincli olarak takla atmak » dagda yasamak » gammaz yazarlar » cello » uludag sozluk celebritysi » ayriliktan sonra dinlenecek sarkilar