vay aleykumselam 

kapat
  1. uzun süredir görülmemiş birisi görülünce söylenilen.
    -selamun aleyküm
    +vaaaay, aleyküm selam abi nerelerdesin sen yav?
    gibi.
    #3133826 (pcmuhendis, 13.03.2008 18:52)
  2. vizontele tuuba'dan akılda kalan karşılıktır. filmin o sahnesi hoştu vay değil vaa şeklinde söylenmişti:

bülent inal: (gayet ciddi bilinçli yurttaş edasıyla) yoldaşların selamı var.
    tolga çevik:(sırıtan bir ifadeyle) vaaa aleykümselaaaam!

karşı taraftan gelen sert bakışla kendine gelip ciddiyete bürünmüştü tolga çevik.
    #3133885 (trink, 13.03.2008 19:03)
  3. -selamınaleyküm
    -vay aleyküm selam görmedim valla
    -hayrola dalgınsın
    -sorma ya........ciyuv ciyuv.
    #3133996 (Bamako, 13.03.2008 19:23)
  4. gördüğü kişiyi her an bi katakulleye getirmesi muhtemel kişiler tarafından kullanılır.
    #3134031 (bugsbunny, 13.03.2008 19:27)

© 2008 - uludağ sözlük

vay aleykumselam başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. vay aleykumselam ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vay aleykumselam nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» parabola » luthien » cin seddi bitiminde cinlilerin ilk tepkisi » pkk li da olsa insan insandir » yaran okuyucu yorumlari » ayn rand i musluman yapmak » 2046 » tavla » yusuf ziya onis » final sinavi oncesi son gece a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games