vatana millete hayirli ugurlu olsun 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. vatana millete hayirli olsun
  2. hayirli ugurlu olsun
  3. vatana millete ve milli takima faydasiz insan
  4. hayirli olsun
  5. asfaltiniz hayirli olsun
  6. camiamiza hayirli olsun
  7. facebook da coktu hayirli olsun
  8. 99 kavsak acildi hayirli olsun
  9. sabah i serifleriniz hayirli olsun
  10. sevgililer gununuz hayirli olsun

© 2008 - uludağ sözlük

vatana millete hayirli ugurlu olsun başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. vatana millete hayirli ugurlu olsun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vatana millete hayirli ugurlu olsun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mehmet akif ersoy » tsar bomba » unutmaliyim unutacagim unutuyorum unuttum » esek gozlu » serdar ortac in sarkilara koydugu mesajlar » bir kizin staj yaptigi yerde sevismesi » kalemler ve kiliclar » raise your hands » ismi ahmet oldugu icin havale yapamayan adam » kirsten dunst a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games