vatan duyarliligi olan enrtylerle alay etmek 

kapat
  1. hrant dink için kendini verden yere vuranların ölen 15 tane mehmetçik olunca, yapılan hüzün ve sitem dolu entrylere karşı alay edici tavırlar sergilemeleridir.

dünden beri içim sıkılıyor, haber bültenini zar zor izleyebiliyorum. sizin de biraz içiniz sızlasın ya ne olur yani? vicdanlarınız nerede?
    #2446344 (imper, 09.10.2007 00:03)
  2. vatan duyarlılığı olan entryler.
    dalga geçmek.
    ikisi bir araya gelince hoş duruyor hakikaten. bakın ben duyarlıyım da, şu ibnelerin kılı kıpırdamıyo, üstelik makara yapıyolar demek olsa gerek. birilerine şikayet etmek, mızıklamak.

iyi de vatan duyarlılığı denen şey ne?
    f 16 larin kandil dagini bombalamasinı istemek mi?
    isteyelim tabi. hatta binelim birer f16 ya gidip bizzat bombalayalım anasını satayım. ama o f16 ları bize verenlerle teröristlerin eline silah verenler aynı kişi ya! bak bunu unuttuk birden. küçük bir ayrıntı ama, ya izin vermezlerse...
    #2446388 (oyuna devam, 09.10.2007 00:11)
  3. Aşağıdaki dizeler ithaf edilesi durumdur.

"Kalbine girmemişse hissi vatan,
    Onu kaale alma bari utan,
    Kız, köpekler bile vatanperver,
    Vatanını sevmeyen acep ne sever?"

not:şairini abdulhak hamit tarhan olarak hatırlıyorum değilse şairinden özür diliyorum.
    #2446404 (dervisabdi, 09.10.2007 00:14 ~ 00:15)
  4. yanlış (bkz: duyarlı entry) doğru (bkz: duyarlı insan)
    doğru (bkz: içeren entry)

edit: enrty ne lan?
    #2446408 (ELeCTrO, 09.10.2007 00:15 ~ 00:16)

© 2008 - uludağ sözlük

vatan duyarliligi olan enrtylerle alay etmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vatan duyarliligi olan enrtylerle alay etmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vatan duyarliligi olan enrtylerle alay etmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» okul kantininde kimiz satilmamasi » tatarlarin bizi yendigine inanamiyorum » bedava sirke » fantom ekstremidite » zibanmak » women leather and hell » bevliyeci sevgilisi olan erkek » bankamatik memuru » phylum » moravia » hiperkinezi » kiz arkadasina oje suren erkek » atipik psikotik bozukluklar » ilkokulun vazgecilmezleri » pavor nocturnus » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ogretmene asik olmak » sucluluk sanrilari » daniel gonzalez guiza » bir bucuk iskender yaninda light kola » west » ekuinofobi » julius wilhelm richard dedekind » sevgiliyi sol frame getirmek » grip olunca sesin piskopatca cikmasi » sibel kekilli » lavabo deliginden penis cikmasi » baba parasiyla hava atmak » eksi sozluk ten daha cok baslik acmak » kot pantolonu kesip kot sort yapmak » komunistler akp lilerden daha serefli