vassiliss 

kapat
  1. yeni sozluk uyesi, çaylakdır halihazırda ve an itibariyle görülmeyen adamdır evde aslan beslemek konulu çalışmanın kafa kafaya verilip üretildiği can yoldaşı, eski dost, yunan hayranı, futbol duayeni, metalürjist, başkan karakter.

(bkz: sevdim seni bir kere)
    (bkz: www.eşcinseldeğiliz.biz)

hoşgeldin vassiliss
    #1944230 (ironny, 16.07.2007 11:04)
  2. yalancı mor tayfa tarafından ( mor hangi kesimin rengidir bilen bilir) iftiraya uğrayan yazar. ayrıca yazdığı entrylere bakılırsa çizgisi belli olan, bu halkın ne % 47 sine ne de 53 üne hakaret boyutuna varan kelimelerle saldırmayacak olan kişidir.(kuyruğuna basılmadığında)

kimin kimler hakkında ne söylediği delillerle de sabittir.
    #2224960 (vassiliss, 29.08.2007 21:25 ~ 30.08.2007 10:58)

© 2008 - uludağ sözlük

vassiliss başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. vassiliss ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vassiliss nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» basortulu hastalari tedavi etmeyiz » big boss » nu metal gruplarindaki yeteneksizlik » acura » vestigal » turk polisiye dizilerindeki asabi genc polis » respect the wind » hasret » hrant dink cinayeti davasi » teletoon a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci