vasifsiz yazar 

kapat
  1. sari sayfalara bakarak kahvaltı eden yazardır.
    #3612068 (tu kaka bana, 03.07.2008 00:30)
  2. (bkz: boktan yazar)
    #3612071 (notrinova, 03.07.2008 00:31)

© 2008 - uludağ sözlük

vasifsiz yazar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vasifsiz yazar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vasifsiz yazar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» nisan mayis aylari gevser tatar yaylari » marka giymeyen sigara icmeyen bara gitmeyen genc » uludagsozluk te eksisozluk ten cok baslik acilmasi » universiteye alinmayan turbanlilar » mirkelam » dengir mir mehmet firat » atm den makbuz isteyen anarsist genc » damardan giren eski sevgili » second life » gunes gazetesi » kadinlarin her seyi hatirlamalari » yedirenk halk oyunlari genclik ve spor dernegi » tuvaletde kabinler arasi duet » metal faust » aduket ceken damdaki eski sevgili » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » eti cicibebe » erkeklerin kizlardan daha esprili olmasi » kastamonu da ne yapsak ne yapsak off zirvesi » baba parasiyla insanlari hor goren insan » dogu turkistan islam cumhuriyeti » kadinlarin benzetme meraki » areds » dokunulmazligi olan herkese dokunulsun » utanc » 6 ayda bir arayan sevgili » yuzunde gulen bin parca » somatopaknozi » ahmet hakan coskun » kariyer net » turklerden nefret etmek