varna teknik universitesi 

kapat
  1. merkeze beş dakikalık uzaklıkta olan,üç eski yapıdan oluşan,ingilizce eğitimi yetersiz fakat teknik derslerde ülkenin en iyisi olan üniversite.
    buyurun türkçe versiyon websitesi

http://www.tu-varna.acad.bg/site_tk/indexh.htm
    #417960 (thetempleoftheking, 12.07.2006 13:50)
  2. bu sene büyük ihtimalle uluslararası ilişkiler bölümünde okuyacağım üniversite. bulgaristan'ın ikinci büyük devlet üniversitesidir. avrupa'nın birçok ünlü üniversitesiyle ortak çalışmalar içinde bulunmaktadır.
    #2045795 (for the greater good of maiden, 31.07.2007 19:23)

© 2008 - uludağ sözlük

varna teknik universitesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. varna teknik universitesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu varna teknik universitesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bl » servet cetin » charlie and the chocolate factory » nouriel roubini » turkiye cumhuriyeti nin pkk yi satin almasi » insani anlamsizca mutlu eden seyler » ozledim » armutlu » demonstration » 14 ekim 2008 belarus turkiye maci » kanada » jamall » mevlut erdinc » blok » pulitzer odulleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mustafa kemal ataturk » namert olayim » dokunup kacan kucuk cocuk » bismillah khan » psychosexual development » regret » yaran kisisel iletiler » ozel gunlerde hediye alma sorunsali » scurtel » doymadim sana » universiteye minibusle giden insan » sabah sabah seda sayan » ilginc koy adlari » mr self destruct » samata