vardim 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. hani ben vardim ya
  2. eyvanina vardim
  3. golbasi na vardim
  4. hana vardim
  5. vardim kirklar kapisina
  6. vardim baktim sut pisirmis
  7. kirklar meydanina vardim
  8. hana vardim han degil
  9. vardim ki yurdundan ayak goturmus
  10. ak sinne ye vardim koyun yaymaya

© 2008 - uludağ sözlük

vardim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. vardim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vardim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» satis gorevlilerinin travestilere bakisi » ayn rand i musluman yapmak » sozlerimi geri alamam » federico garcia lorca » yerli mali haftasina coca cola getiren ogrenci » belalti bilgisayar » tanriya inanmiyorum ama bir ibnelik var » yoresel beddualar » tesettur icine g string giyilmesi » bu cagda hala komunist olan insan a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games