vardim baktim demir kapi surgulu 

kapat
  1. oguz aksac yorumuyla insanı alıp götüren elazığ yöresi türküsü...

vardım baktım demir kapı sürgülü
    siyah saçları sırmayıla örgülü
    benim yarim annesinden görgülü
    nedir allah nedir bunun çaresi
    sende hançer bende yürek yaresi

evlerinde ipekten bir halı var
    şeker yemiş dudağında balı var
    herkesin de bir sevdiği yari var
    nedir allah nedir bunun çaresi
    sende hançer bende yürek yaresi
    (Lynyrd, 08.05.2008 01:47)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» sac uzatirken cekilen sikintilar » yazicioglu is hani » servet cetin » severken terk etmek » askerde yatak yapmak » ntv » sprnova » getir butonunun yardigi anlar » galatasaraylilarin genel ozellikleri » awol » one more lie » k dergi » kazim kazim » goksel baktagir » sokak » biko » fakir sozluk yazarlari » nuri sahin » pirasa sallayan kiz » beldeyama » dns » nekrofili » ben boyle veda etmeliyim » seyhulislam » 1 mayis 2008 » sozluk yazarlarindan aforizmalar » yorgunum » monica molina » champions online a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa