vardi di mi boyle bi dalga 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. dunya da dalga dalga yayilan turkiye hayranligi
  2. dalga dalga firtina
  3. dalga dalga gelmek
  4. boyle gelmis boyle gidecek korkarim valla
  5. ne boyle sevdalar gordum ne boyle ayriliklar
  6. boyle ikrar ilen boyle yolunan
  7. boyle goethe boyle yarrock
  8. boyle basliga boyle entry
  9. boyle saca boyle tarak
  10. boyle basa boyle tarak

© 2008 - uludağ sözlük

vardi di mi boyle bi dalga başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vardi di mi boyle bi dalga ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vardi di mi boyle bi dalga nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» la cenerentola ouverture » sinava giren asistana asik olmak » ibrahim tatlises in sehitlere uzuldum demesi » kaan sezyum » 45 inci antalya altin portakal film festivali » kapali olup okula girerken basini acan kiz » facebook eski sevgilinizi bulmaniz icin bir aracti » nevroz » ganser sendromu » elbe » hiddet ve asabiyette olu gibi ol » asiret » czech national basketball league » 2008 ekonomik krizi » osasuna » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » skolastik dusunce » turkmetalbands com » asik olunca surekli gulumsemek » kleptomani » masonluk » malafat com » ogrencilerin kopya cekmesine goz yummayan hoca » jerusalemm » kendini super seksi sanan erkekler » badem » the dreamers » karakoncolos » venividivici » baskici bir ailede yetismek » kapitalist sistem yikilirsa olabilecekler