var misin yok musun nursel 

kapat
  1. var misin yok musun evren in kankisi. aşırı bakmanız durumunda içinde boğulmanıza sebebiyet verebilecek gözlere sahip şirin şey.
    (isildur, 15.03.2008 17:23)
  2. (bkz: maşallah)
    (SamedeY, 15.03.2008 17:23)
  3. göğüs ölçüsü normalin üstünde olan arkadaş. ya da hafif balık eti oluşundan öyle görünüyor... kıskandığımdan değil yanlış anlaşılmasın güzel de gözleri var ayrıca
    (tamada, 15.03.2008 17:27)
  4. var ise nursel'in cevap verebileceği, yok ise cevap almanız mümkün olmayan soru cümlesi.
    (sol eliyle dusunen adam, 15.03.2008 17:29)
  5. var mısın yok musunun gelmiş geçmiş en güzel kızı.
    (bear, 15.03.2008 22:18)
  6. miss turkey yarışmasına kayıt yaptıracakken yanlışlıkla var mısın yok musun yarışmasına başvuran, güzelliğiyle acun'un dikkatini çekmesiyle yarışmacı olan menekşe gözlü bayan.
    dikkatinizi çekti mi bilmem kızcağız aylardır yarışmacı olmak için bekliyor. bence acun son programa kadar onu yarıştırmayacak. ne yani o gitsin de ali osman amcayı mı seyredelim?
    (zulfikardarbesi, 16.03.2008 21:48)
  7. gözleri de çok güzel olan var mısın yok musun un keşfettiği hatun.acunun iltifat edmesinden kıllanıyorum o ayrı mevzu.
    (bkz: acaba)
    (kalem, 16.03.2008 21:50)
  8. (bkz: http://www.varmisinyokmus...isin-yokmusun-nursel.html)
    linkteki en bomba yorum:

Sayın: Yusuf
    Sevgili Nursel seni çok seviyorum bana msn nizi gönderirmisiniz.

yazarın notu:bunu eksileyen arkadaş yusuf olmalı seviyoruz kendisini.
    (umarsiz arsiz, 16.03.2008 21:53 ~ 01.04.2008 22:48)
  9. babaannemin bana istemeye karar verdiği güzeller güzeli.. mamafih evli olduğunu öğrenince yıkıldık ailecek, o ayrı..
    (don santino corleone, 16.03.2008 21:56)
  10. bildiğim kadarıyla dul(eşinden boşanmış) bayan. ne salak adamlar var şu dünyada.
    (bkz: gönül bu aka da konar boka da)
    (zulfikardarbesi, 16.03.2008 21:59)
  11. çok güzel gözlere sahip tatlı yarışmacı. hele geçen son dörde 3 kırmızıyla giren yarışmacıya devam etmesi için ısrar ederken ayrı bir tatlı olmuştur.
    (koobee24, 04.05.2008 18:39)
  12. burhan altıntopun benzetmesiyle 'kenafir gözlü' kişilik!
    (ispinoz, 04.05.2008 21:06)
  13. yarışmanın en eskisidir. anırarak gülen nurcin'in kem gözlerle baktığı yarışmacı kişisidir. geçmişinde çok acılar çekmiştir. yarışacağı gün elbet bu acıları bir bir anlatacaktır. bir adet kızı, bir adet abisi, bir adet eski kocası vardır. gözleri yeterdir.
    (taharetmuslugu, 08.05.2008 01:07)
  14. ailesi olduğu halde yetiştirme yurdunda büyümüş sonra annesini bulabilmiş çok şeker samimi yarışmacıdır.allah gönlüne göre versin.
    (pequzhe, 08.05.2008 01:37)
  15. şuan yarışmanın en eskileri arasında sayılabilicek boncuk gözlü kız.
    (concept insan, 08.05.2008 02:59)
  16. kendi gibi kizi da cok guzel olan yarismaci.
    (limon cicegi kolonyasi, 11.05.2008 20:14)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» abanilmis top » futbol maclari iki topla oynansin » bbg eray » ucmak icin guzel bir gun » film izlemek » akp yi kapatmayalim yabancilara satalim » forvet arkasi serbest adam » phytoplankton » genc in tarihi eserleri » yeni bir sayfada sana bakmak » cumingsoon » budapest klezmer band » sevgi paylastikca cogalir » burun kakmak » silvikultur » turkce dublaj » god of war 3 » lice nin tarihi eserleri » tv de ikinci kez » memnun kaygisiz in basbakan olmasi » havayolu » binbir gece » testleri arkadan bakarak isaretliyen ogrenci » hakan sukur yukseldi top bosta kaldi » kararti » sakaryaspor » harun kolcak project » baba ile konusurken arkadan gelen counter sesi » efendi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa