var misin yok musun flash oyunu 

kapat
  1. oha dediğim, teklifleriyle gerçeğine hiç benzemeyen oyun.

http://www.oyunambari.com...isin-Yokmusun--oyunu.html
    (prisoner, 12.01.2008 11:41 ~ 12:25)
  2. (bkz: dostum link koymamışsın)

(bkz: artı rep)
    (imhotep, 12.01.2008 11:58)
  3. oynanmaktan yalama yapmış oyundur.
    (ZehirliKelebek, 08.05.2008 00:14)
  4. (bkz: about adobe flash player9 diyor) *
    (oyuna devam, 08.05.2008 00:19)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» nemfoman » jillian » rweasley » her sene tekrarlanan haber kliseleri » sen » pcnet » bir kediyle yasamak » gs in kutlamasindaki aslan in fenerbahceli olmasi » istanbul park viraj 8 » turkcell reklamlarindaki cocuk istismari » aslan diye bagiran allah » semih senturk » turk kizlarin gotlerinin 44 inc yani 112 cm olmasi » guler duman » sampiyon fener en buyuk fener » ercan saatci » tuvalette sicarken kapiyi acanla diyaloglar » bakmama karizmasi » google maps » kro olarak dogmak » street fighter 4 » mehmet yildiz » santur » the 7th day of july 1777 » aysem » aile buyuklerine bankamatik muamelesi yapmak » you will never win » arthur antonios coimbra zico » futbol sevmeyen erkek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa