var mi 

kapat
  1. kimse bana karışamaz anlamında bir tür meydan okuma.
    kararlılık ve umursamazlık belirtir bir hünkürüş...
    #666693 (sıçtırtma lamasına, 26.09.2006 00:50)
  2. ayrıca öyle nemem bir ektir ki naiflik katmak istiyorsak düşüncemize. arkasına bunu ekleriz.
    "aramızda ipneler var! yerine "aramızda ipneler var mı?" dersek o zaman kimse alınmaz
    "götü kaşınan var mı?" bakın ne kadar naif. "yok mu?"nun aksine naiflikte sınır tanımaz. "yok mu beni ...?" diye bağırsak yer yarılır solucan, böcek, köstebek bile gelir. ama "beni ... var mı?" dersek sivrisinek bile kaçar.
    #666764 (tankut kabza, 26.09.2006 01:37)

© 2008 - uludağ sözlük

var mi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. var mi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu var mi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tello » askimla oynama kumar degildir » semih gemalmaz » the unforgiven iii » hey » su tabancasi » verecek super cevabi varken susmak » bad boy for life » deniz gezmis abdullah ocalan benzerligi » bbg a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci