var mi lan boyle biri 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. boyle biri yok
  2. aslinda boyle biri yok
  3. aslinda ben boyle biri degilim
  4. biri evli biri bekar kiyamet bundan kopar
  5. biri yer biri bakar kiyamet ondan kopar
  6. iki nokta ust uste biri altta biri ustte
  7. biri gider biri gelir ayni bok
  8. biri esikte biri besikte
  9. biri kocam biri kardesim
  10. biri islak bok biri kuru bok

© 2008 - uludağ sözlük

var mi lan boyle biri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. var mi lan boyle biri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu var mi lan boyle biri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» disgrafi » sibel can » west » duygusuz kiz » hic olmadik zamanda hastalanmak » vucut hareketlerinden elektirik ureten alet » kemal kilicdaroglu » eski sevgilinin fabrika ayarlarina donmesi » cekirdek coplerini yere atmak » adini soylemeyen sevgili » somnolans » anket yaptim mutlu oldum » ben aslinda hayata kiziyorum ya » damda master windu yla moonwalk yapan eski sevgili » aslinda bir konu var » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » nikahta gelinin ayagina krampon ile basan damat » askim coraplarin da islandi mi » bismillahirrahmanirrahiym com » volkan demirel » facebook » hizli kumanda kullanma teknikleri » bininci dunya savasi » kat » tomer » dinde mantik aramamak » serefsiz diferansiyel denklemler » viva la vida » evde ayran varken bakkala kolaya gitmek » solcu » trevanian