var bi iticilik ama bende daha cozemedim 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sebepsiz iticilik
  2. cocuksu bir iticilik
  3. sozlugun en iyi yazari olmanin verdigi iticilik
  4. kolluk bende killik bende
  5. para bende huzur bende
  6. fakiri daha fakir zengini daha zengin yapmak
  7. patlican mi daha mor domates mi daha kirmizi
  8. ari bende bal yok
  9. aha bende bu var
  10. bende kal

© 2008 - uludağ sözlük

var bi iticilik ama bende daha cozemedim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. var bi iticilik ama bende daha cozemedim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu var bi iticilik ama bende daha cozemedim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» turkcell super lig 2008 2009 sezonu sampiyonu » billboardlarda gulumseyen amerikalilar » the morgue » arabada sevisilebilecek sote mekanlar » gidenin yeri doldurulur » enteresan videoya fon muzik olarak ilahi koymak » yankiler » ucak gemisi yapmak » ozlemek » yaran videolar » beden dersinde takla atamayan kiz ogrenci » bir yonlendirme de yarmasin be abi » ertugrul saglam » liselilerdeki okulun en deli sinifi biziz iddiasi » 1 4 yetmedi mi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kurt sutu » enderun sevgiler » fenerbahce com » esref saati » bodrum » ridvan dilmen » gammazim ben » sehit cenazelerinde protesto » yasayan islam » kurt erkeklerinin sozlukte yazar olmasi » fenerbahce nin adami milli yapmasi » anket baslik » kus uzumu midye dolmayi bozar mi sorunsali » tuna kiremitci band » 5 ekim 2008 sozlugun bok gibi olmasi