vapurun abuk yerinden inip komando gibi hissetmek 

kapat
  1. yaradılış gereği...
    (bkz: her türk asker doğar)
    #2546004 (kayip yazar geri dondu, 02.11.2007 10:23)
  2. seneler önce kadıköy vapur iskelesinden, denize düşen birini görmüştüm. sanırım kendisini paraşütçü komando gibi hissetmiştir.
    #2546053 (kalidor, 02.11.2007 10:41 ~ 10:52)
  3. bu durum kişiler kadar ulaştırma araçlarının sürücüleriyle de alakalıdır.örneğin minibüsler;

minibüs kullanmanın yarattığı havadan mıdır, yoksa minibüsçüler odasının verdiği eğitimden midir bilmiyorum ama minibüs şöförleri yolcu ineceği zaman minibüsü tam olarak durdurmazlar. minibüs çok yavaşta olsa gitmeye devam eder. yolcu açılan kapıdan bir kaç saniye aşağıya bakar. sonra bakar ki durmuyor, minibüsten aşağıya atlar. işte tam burada kişi kendini uçaktan paraşütle atlayan bir komando gibi hisseder. atladıktan sonra minibüsün hızına göre bir süre minibüsle aynı istikamette koşar. eğer ki minibüs çok hızlıysa yolcu koşu sırasında yere kapaklanır. yere kapaklanırsa önce kalkıp 'ulen aksiyonun hastasıyım' şeklinde bir surat ifadesiyle üstünü başını silkeler. sonra 'madem aksiyonun hastasıyım kırmızıda da geçerim' şeklinde ikinci bir surat ifadesiyle çevreye bakar ve trafiğin ortasına atlar. sonra bir bordo bereli misali gözden kaybolur.
    #2546149 (deatly, 02.11.2007 11:16)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

vapurun abuk yerinden inip komando gibi hissetmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vapurun abuk yerinden inip komando gibi hissetmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vapurun abuk yerinden inip komando gibi hissetmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about vapurun abuk yerinden inip komando gibi hissetmek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» oss 2007 » liverpool besiktas maci hatira tisortu » yalcin kucuk » turkiye nin en zeki kadini » seytan taslarken gaza gelip terlik firlatmak » osmanli hakkinda bir sey bilmeyip hayran olanlar » sefer tasi harekati » amee » dost sen mi geldin » velev ki got olduk » ah edip inlerim » functional analysis » theodor herzl » erkan ocakli » hasta ruh » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sonya scarlet » ask acisindan kurtulan erkegin yapacagi ilk sey » insomnia » kac ortali defter alalim sorunu » ayrilik » nedeni anlasilmayan uc sey » mahmut yildirim » oas » yigit ozgur » tematik mode » ask ile nefret arasindaki ince cizgi » mutluluk » blod » entry de reklam yapmak » kurdun gelini