vapurlar filan 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. hayat ne guzel vapurlar filan
  2. hayat ne garip vapurlar filan
  3. hayat ne tuhaf vapurlar filan
  4. hayat ne kadar ilginc lan vapurlar filan
  5. oha filan olunmaz oha filan dogulur
  6. son vapurlar
  7. vapurlar
  8. vapurlar blues
  9. hey vapurlar trenler
  10. ezan vapurlar ve gunbatimi

© 2008 - uludağ sözlük

vapurlar filan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vapurlar filan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vapurlar filan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» insani anlamsizca mutlu eden seyler » ephebophilia » i need you » universiteye minibusle giren insan » surgun » herkes mi sevgilisinden ayrildi » sevgiliye tapmak varken tanriya tapan insan modeli » powerade » 7 kisinin kurban da bluevelve e girmesi » diger uuserler uyanirken uyuyan uuser » eski sevgilinin dugununde halay cekmek » cezayir in kurulusu » ergenekoncu olanlar hemen simdi arabamdan insin » aksak tirtil » sozlukteki sabetayistler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » dostum yusuf demissin ama bu feridun duzagac » tatar yayi » mehmet ali birand » paraphilia » uludag sozluk hakkinda ne dediler » 1 gun gecti unutamadim seni » seni her gordugumde » amsterdam » hipopotamus » deniz aslan » arwa damon » acik imza » super semih trailer » online » wall e