vapurlar blues 

kapat
  1. mehmet gurelinin vapurlar adlı belgesel çalışmasının müziklerini derlediği albüm. 1995 çıkışlı.

blues
    sabah
    selamlama
    iskele
    siste
    mutluluk
    çagrı
    burada seninle kalmak istiyorum
    iskele2
    yol
    i love you
    tek başına
    #3151473 (akustikcinayet, 17.03.2008 00:22 ~ 20:33)

© 2008 - uludağ sözlük

vapurlar blues başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vapurlar blues ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vapurlar blues nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» edit yapmamis yazar » antwerp » milyonlarca » kriptonit » tck madde 318 » ingiltere nin saglik sistemi » akp nin 5 yilda sattiklari » hos sohbet » muhalefetten destek istemek » the tudors » pulemjot kalashnikova » inekli koyu » sarmasik » rivaldo nun fenerbahce ye transferi » dshk » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sevmekten kim usanir » sen » facebook taki fotograf yorumlari » altaik dil ailesi » gecee » subjektif entry » ufo muzesi » hayat siyah olum beyaz » hamo » sinavda surekli konusan gozetmen » sms le evlenme teklif eden erkek » var misin yok musun tony » zalgiris kaunas » surudenayrilanidealistkuzu » yusuf cemal keskin