vapurda yana oturan guzel kiza bakma zorlugu 

kapat
  1. vaktinde genco nun yalan dunyasi'nda da tespit edildiği üzre, er kişiye bakmadığı her saniye daha ilerde bakabilmesi için meşruiyet kazandırır.
    #1334504 (martin edilen, 22.02.2007 17:08)
  2. er kişinin boynunun bir zürafa kadar uzamasına sebebiyet verebilen olay. bu sebepten ara sıra gidip kahve, çay vb. şeyler alınmalıdır. koltuğa oturulurken göz göze gelmeye çalışılmalıdır.
    #1334521 (avedis, 22.02.2007 17:16)
  3. garip bir sorunsaldır, en büyük derdin bu olsun diyor, ekle butonuna basıyoruz.
    #1334564 (sophie, 22.02.2007 17:27)
  4. yapmayanın anlayamayacağı zorluk. ben anlamadım misal. ha kızlar niye böyle leylek gibi oluyor diyordum. meğer sebep buymuş...
    #1334746 (karga, 22.02.2007 18:14)
  5. kızın karşısına oturarak giderilebilecek sıkıntı. karşı tarafta boş yer yoksa bir ayna kullanılarak da kız dikizlenebilir.
    #3043000 (arabaciarabayatasget, 22.02.2008 12:36)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

vapurda yana oturan guzel kiza bakma zorlugu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vapurda yana oturan guzel kiza bakma zorlugu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vapurda yana oturan guzel kiza bakma zorlugu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about vapurda yana oturan guzel kiza bakma zorlugu. Copyright of the articles are belong to their authors.

» uludag sozluk un yas ortalamasi » sen bensiz yapamazsin diyen kolpa avrat » robinson crusoe ve cuma » jose del solar » narsisizm » gecmiste alay edilen insana simdi asik olmak » god is a dj » amee » izmit » umit sayin » gitmek ve gelmek arasinda » kurtlar vadisi yemekteyiz » fethullah gulen » patik » the first cut is the deepest » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sivastopol sokagi » dost sen mi geldin » kizlarin bir erkekte baktiklari ilk yer » sozluge yasakci zihniyetin gelmesini isteyenler » nalet olsun icinizdeki yemekteyiz sevgisine » telsim tribunu » z tv » grup seks partisinde acikta kalan mal » hasta olmus sevgiliye yapilabilecekler » rap dinleyen kizi seviserek metalci yapmak » acilin ben maxfaktor uzmaniyim » sevgiliyle uyumak » yeni dogmus bebege babasina benzemiyor demek » gkb marsi » nahak