vapurda aglamak 

kapat
  1. vapur iskeleye yaklaştığında akabinde rüzgarı karşına aldığında istemsiz olarak yaşların boşalmasıyla gerçekleşen olay.
    #752397 (neo gazi, 18.10.2006 20:42)
  2. boğaz melankolisi ile pekişip, anla beni lan istanbuldercesine haykırıştır.
    #753377 (karpuzkabugu, 19.10.2006 01:11)
  3. sevdicek cihangir'in karakoy yamacinda oturuyorsa, akitirsiniz gozyaslarinizi acilar denizi marmara'ya.. sarayburnu'ndan kiyiya vurur ertesi sabah umutlariniz da..
    #753400 (nevergonnabe.., 19.10.2006 01:18)
  4. göz yaşları, elindeki çayı soğutur ama rüzgarla birlikte yüzünü yakar, acı verir vapurda ağlamak insana.
    cümlesini biranda kurdurabilen farlı bir duygudur.
    #753418 (kelmajeste, 19.10.2006 01:23)
  5. (bkz: vapurda ağlayanı izlemek)
    #753427 (tristar, 19.10.2006 01:29)
  6. ağlıyordum durmadan, usanmadan,
    ağladıkça ağlamak geliyordu içimden,
    sanki herşey durma diyordu bana..
    martılar, gemiler, arabalar, insanlar...
    acaba istanbul beni duydumu diye düşündüm,
    o da ağlamaya başaldı ince ince...
    sanki bana eşlik edercesine...
    ama onun gözyaşları tuzlu değildi...!!!
    #753441 (esprimakinasi, 19.10.2006 01:34)
  7. vapur yolculuğu kısa olduğundan ağlamaya iskelede de devam edilebilecek hüzünlü durum.
    #4082723 (arabaciarabayatasget, 13.10.2008 11:18)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

vapurda aglamak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vapurda aglamak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vapurda aglamak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about vapurda aglamak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yillarca bok atip bir gun converse giymek » uludag sozluk yazarlarinin yas ortalamasi » bafilesmek » filoz » osmanli atasozleri » djeep » garanti bankasi » yemekten cikan kili herkese gosteren insan » gokhan gonul dostlari » aglatan sarkilar » okuz ruh » biyopolitik » burun deliklerinden birinin tikali olmasi » subat » esegin sikine kelebek konmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » avsa » yaran youtube yorumlari » basulke » cakma haham » kurt cobain ve genc siviller » sisirdim abdominalleri » vok baligi » hatun yazarlara saldiran yazarlar » ayrilik acisi » dokundugun her seyin altin olmasi » erotik hikayeler » bir faktor olarak sans » avea » kuresel kriz » isvec